Alleen als je 100% jezelf bent, kun je het leven claimen dat voor jou bestemd is.

                  Herken je dit? 

Als je bang, onzeker of geblokkeerd in je vrouwelijkheid  bent, dan helpt "Vrij en VOLUIT Vrouw Zijn" je om je levensenergie weer vrijuit te laten stromen

Wat betekent ‘vrouw zijn’ voor jou?

 

In deze mannelijke wereld waar ratio overheerst en emoties nog steeds als hysterie weggezet worden, is het een uitdaging om überhaupt mens te zijn, laat staan een vrouw.

 

We zijn nou eenmaal anders bedraad en functioneren totaal anders dan onze mannelijke medemens. Door onszelf eeuwenlang in een mannelijk keurslijf geperst te hebben, zijn we nogal verwijderd geraakt van onze natuurlijke vrouwelijke kern. 

 

Levenslust raakt geblokkeerd door teveel mentale activiteit, schaamte, angst, onzekerheid, onderdrukte emoties en trauma.

 

Tijd om daar weer contact mee te maken zodat de krachtige levensenergie vanuit ons bekken weer volop kan stromen. 

De 5 Erotische Archetypes

Archetypen zijn een model of oerbeeld van een idee of persoon. Bijvoorbeeld, het archetype van De Moeder is een vrij duidelijk archetype. Het oerbeeld van een moeder is die van een zorgzame, liefdevolle, warme en nest-beschermende vrouw.
 
Alle archetypen hebben hun kwaliteiten en hun schaduwkanten. Verstikking en overbezorgdheid zijn bijvoorbeeld de schaduwkanten van het Moeder- archetype.
 
In dit model werken we met 5 archetypen die allen een facet van de vrouwelijke erotiek belichamen. Dit zijn de Maagd, Wilde Vrouw, Mystica, Heilige Slet en Koningin. 
 
Naarmate je je eigen archetypen leert kennen is vergroot je jouw mogelijkheden om de verschillende archetypen op iedere moment ‘naar voren’ te kunnen schuiven. Dan kan je de Zoals de oudere vrouw die ook het meisje kan/durft te zijn als ze dat wil.
 
Het werken met archetypen spreekt de onderbewuste lagen in ons aan, waardoor er vaak verrassende wendingen en gewenste transformaties op diep niveau plaats vinden

 

De Maagd

Deze energie gaat over het contact met je hart, je zachtheid, je onschuld, je kwetsbaarheid, je moed, je wensen en de overgave.

De Wilde Vrouw

Dit is de energie die gaat over het contact met je aardsheid, je rauwheid, je instinct, je kracht, je creativiteit en je wilde natuur. De energie van de Wilde Vrouw helpt je goed voor jezelf te zorgen door je eigen ritme te volgen en je natuurlijke grenzen te respecteren.

De Mystica

Door in contact met de energie van de Mystica in onszelf, maken we opnieuw contact met de eerbied voor het mysterie van leven en dood. Door haar besef je weer dat je lichaam een echte liefdestempel is. Het contact met de heiligheid en de magie van het leven ervaar je door de Mystica in jou.

Call To Action

De Heilige Slet

Deze energie brengt je opnieuw in contact met het genot, plezier, speelsheid en geilheid die het leven tot een feestje maken. In deze energie vind je het heerlijk om gezien, gehoord en bewonderd te worden. Je geeft je helemaal!

De Koningin

De Koningin brengt je de stilte, acceptatie van al-dat-is en niet-is, berusting, onvoorwaardelijke liefde en compassie.

Wat gaan we doen? 

Je gaat een reis naar binnen maken..Tijdens deze reis ga je facetten van jezelf her-ontdekken en opnieuw leren respecteren.  Deze cursus gaat vooral over herinneren wie jij als vrouw bent, wat jij wil en hoe je goed voor jezelf kunt zorgen. (Nb. voor onze 'doe-het-zelvers" : uitreiken hoort daar ook bij;-)

Tijdens deze online cursus prikkel ik je met muziek, video's en audio-opnames, verrassende oefeningen, visualisaties en inspiratie om contact te maken met vijf zeer uiteenlopende facetten van jezelf, oftewel de 5 Erotische Archetypen.

De uitnodiging is om deel te nemen in een tribe met vrouwen die net als jij liefdevoller met zichzelf willen zijn. In onze geheime Sexy Sacred Sister Tribe kan je elkaars verhalen lezen, herkenning, steun en inspiratie vinden!

Wat krijg je? 

In drie maanden tijd krijg je om de twee weken een nieuwe module. Dat is één per archetype plus een integratie-module.

Dit kun je verwachten. 

 

♥   Méér dan 30 video- en audio-opnames
 
♥   Uitnodigende, speelse en confronterende opdrachten
 
♥   Meditatie & visualisaties om je in contact met diep archetypische lagen van je onderbewuste te brengen.                               

♥   
Prachtige passende muzieklijsten per archetype.

♥   
Ebook "De 5 Erotische Archetypen"
 
♥   Dans-en stem oefeningen
 
♥   Een enorm toffe geheime online sistercommunity in Facebook.

Ervaringen van deelneemsters. 

Ik had niet echt een beeld bij deze cursus of de archetypen. Had eerder twijfel, had eigenlijk geen geld en was een beetje argwanend dat ik weer aan een cursus zou beginnen, waarin ik al mijn hoop stel, maar die me leger zou achterlaten als voorheen. De 'yes' in mij was een gevoel, dat echter sterker was dan de twijfel.
De online cursus geeft je de kans om je oefeningen in je eigen tempo te doen, in de veilige omgeving van je eigen huis. Je kiest zelf de oefeningen die jou aanspreken, op het moment dat het je past. Als je denkt dat een live groep nog te overweldigend, of te eng voor je is
Chantalle is heel authentiek en leeft wat ze zegt en dat is heel erg voelbaar. Ze is een vrouw van vlees en bloed die niet alleen maar gouden raad geeft, maar ook in alle openheid als het leven niét leuk voor haar is. Deze kwetsbaarheid is niet alleen hartverwarmend, en moedig, ze voelt tevens als een uitnodiging om ook kwetsbaarder en authentieker te zijn.
Gitta
Deze cursus leert je om een bedding in jezelf te vinden. Alles mag er zijn. Er wordt niet geoordeeld, niet geanalyseerd. Alles mag er zijn, precies zoals het is. De archetypes (zelfs degene die uit balans zijn), hebben allemaal een reden om te doen wat ze doen, ook al lijkt wat ze doen misschien totaal 'not done'. Via de archetypes leer je met mildheid naar jezelf kijken en die mildheid geeft je een draagvlak in jezelf, waarin je opnieuw contact kan maken met je eigen behoeften, dromen, verlangen en grenzen.  Dat je je kwetsbaar durfde op te stellen, je durfde te laten zien en dat je het dansen en bepaalde oefeningen heel vrij voor deed op de video. Dat gaf/geeft inspiratie. DANK JE CHANTALLE! ~ Desirée
Eindelijk eens vrouw voelen mooi en sexy. Zonder schroom of verleden. Te ontdekken wat ik van mezelf moeilijk te accepteren, of te zien dat het wel normaal was wat ik voelde. Wat me pakte is de openheid en de eerlijk en oprechtheid wat jij met ons deelde dat was voor super inspirerend en mooi en heel bijzonder. Voor mij zo openbaring waardoor ik me ook helemaal kon overgeven aan deze cursus, en heeft ook de heling in gang gezet waar ik al zo lang op heb gewacht. Absolute aanrader dus! Ik weet dat er meerdere vrouwen als mij rond lopen. Dit is een verrijking voor mij leven geweest en nog!! Ik weet toen ik het eerste contact met jou fb legde hoe fijn je me tegemoet trad. Zo liefdevol en open en eerlijk. Dat heeft toen voor mij de eerste barrière weg gehaald - Corina Willems

Chantalle neemt je mee op een mythische reis langs een scala van vrouwelijke archetypen. Ze doet dat op een eigen, onomwonden, speels ontspannen en kleurrijke manier. De heldin met de duizend gedaanten, dat zijn wij vrouwen. Ook jij bent oeroud in een moderne huid en outfit. Chantalle laat je door haar openheid over angsten en onzekerheid, het achterste van haar eigen tong zien wat betreft authenticiteit. Vanuit ongekunstelde vrouwelijkheid maakt zij zich 'waar'. Ferieke

Ik was vermoeid en had net mijn relatie verbroken en voelde me niet vrouwelijk meer.Jouw audiofilmpjes waren geweldig.. Dat maakte het heel duidelijk wat je moest doen en wat je kon verwachten. Je kwam echt 'binnen' bij mij. Ik zag mezelf in jouw. Dat maakte het heel persoonlijk en natuurlijk. Je trok me steeds over een drempel. De kern van mijn "probleem" is helder geworden. Ik kan met deze informatie nu op weg om dichter bij mijn verlangen te komen. - Yv

Het terugvinden van de juiste innerlijke balans en mijn zelfvertrouwen. Na 4,5 jr intensieve studie waarbij ik veel heb moeten laten was ik mijzelf een beetje kwijt en daarnaast het verlies van mijn vader heeft ook impact gehad.De 5 archetypen hebben dat wel verduidelijkt en heb ervaren dat ik bepaalde archetypen wat meer aandacht moet geven voor de juiste balans. De maagd is een zachte kant die ik heel lang weggestopt had maar door hieraan aandacht te geven een verrijking waardoor alles een stuk makkelijker wordt. Ik raad deze cursus iedere vrouw aan die behoefte heeft aan zelfreflectie- J. van de K

Investering in jezelf

Online cursus "Vrij en VOLUIT Vrouw Zijn"

€333

 • 6 modules (1 per archetype plus een integratie-module)
 • 6 online Q&A calls
 • Uitnodigende, speelse en confronterende opdrachten
 • Bevrijdende meditaties
 • Verruimende visualisaties
 • Méér dan 30 video- en audio-opnames
 • Inspiratie in verrassende vormen
 • Prachtige passende muzieklijsten per archetype.
 • Dans-en klank oefeningen
 • Ebook "De 5 Erotische Archetypen"
 • Een enorm toffe geheime online sistercommunity in Facebook.

 

Ik doe mee!

Online cursus "Vrij en VOLUIT Vrouw Zijn"

€120

x 3 termijnen

 • 6 modules (1 per archetype plus een integratie-module)
 • 6 online Q&A calls
 • Uitnodigende, speelse en confronterende opdrachten
 • Bevrijdende meditaties
 • Verruimende visualisaties
 • Méér dan 30 video- en audio-opnames
 • Inspiratie in verrassende vormen
 • Prachtige passende muzieklijsten per archetype.
 • Dans-en klank oefeningen
 • Ebook "De 5 Erotische Archetypen"
 • Een enorm toffe geheime online sistercommunity in Facebook.

ik doe mee en betaal in 3 termijnen.

Ik doe mee!

Veel gestelde vragen